Добър вечер и добре дошли при нас!!!
Заедно до продажба и след това!!!

Изработка на сайт

Изработката на уебсайт е важна стъпка за всяка фирма или организация, желаеща да присъства и да се представи успешно в онлайн пространството. Един добре проектиран и функционален уебсайт може да предостави на потребителите информация за продуктите и услугите Ви, да улесни комуникацията и да допринесе за растежа и успеха на Вашия бизнес.

При изработката на уебсайт се вземат предвид няколко важни елемента, които ще определят ефективността и въздействието на Вашето онлайн присъствие:

  1. Планиране и дизайн: Първата стъпка в процеса на изработка на уебсайт е детайлно планиране на функционалността и структурата му. Тук се определят основните раздели, които трябва да се включат, както и начинът, по който потребителите ще навигират през тях. След това се разработва дизайн, който отразява корпоративния Ви стил и целите на бранда. Дизайнът трябва да бъде привлекателен, лесен за употреба и съобразен с последните тенденции в уеб дизайна.
  2. Разработка на функционалности: След като структурата и дизайнът са заложени, се пристъпва към разработката на функционалностите на уебсайта. Това включва интеграция на различни модули и инструменти, които поддържат Вашия бизнес и предоставят удобство на потребителите. Например, система за управление на съдържанието (CMS) ви позволява лесно да актуализирате и редактирате информацията на уебсайта. Ако имате онлайн магазин, ще трябва да се разработи система за електронна търговия, която да осигури безпроблемно пазаруване и плащане за вашите клиенти.
  3. Респонсив дизайн: С все по-мащабното навлизане на мобилните устройства като начин за достъп до интернет, все по-важно става уебсайтът Ви да бъде създаден с responsive дизайн. Това означава, че уебсайтът трябва да бъде оптимизиран, за да се приспособява автоматично към различни размери на екрани и устройства, като мобилни телефони, таблети и настолни компютри. Това осигурява, че Вашите потребители ще имат приятно преживяване, независимо от устройството, с което достъпват вашия уебсайт.
  4. Оптимизация за търсачки (SEO): Една от най-важните части от изработката на уебсайт е SEO оптимизацията. Това включва оптимизиране на уебсайта ви, за да се постигне по-добра видимост в резултатите на търсачките. Това се постига чрез използване на подходящи ключови думи, оптимизация на метатеговете, ускоряване на скоростта на зареждане на страниците и други техники за подобряване на SEO резултатите.
  5. Анализ и поддръжка: Изработката на уебсайт не завършва с пускането му онлайн. Важно е да следвате и анализирате посещаемостта и поведението на потребителите на уебсайта си. Това Ви дава информация за ефективността на сайта и Ви помага да правите подобрения и оптимизации, за да подобрите преживяването на потребителите и да постигнете по-добри резултати. Редовната поддръжка и актуализация на съдържанието също са важни, за да запазите своя уебсайт актуален и в съответствие с променящите се нужди и изисквания на вашите потребители.

Изработката на уебсайт е сложен процес, който изисква внимание към детайли и професионални умения. Резултатът обаче е създаване на уебсайт, който предоставя ефективност, лесна навигация и положително потребителско изживяване, което в крайна сметка подпомага растежа и успеха на Вашата фирма или организация.

Поръчайте своя сайт сега!

Не си пилейте времето офлайн сега, когато всички са онлайн!

 • Започнете да печелите от интернет сега!
 • Увеличете броя на клиентите си сега!
 • Направете свои клиенти всички онези, които не спират да гледат телефоните си сега!
 • Животът и бизнесът текат сега и предимно в интернет!
 • Оставете конкуренцията да си пилее времето и да губи пари!

Защо да изберете нас?

Портфолио он-лайн системи

Изпратете своето запитване сега!

  Някои факти за работата ни миналия месец

  Сърдечно препоръчвам Он-лайн системи България и Добри за изработката на един съвременен, добре работещ, атрактивен и привличащ погледите на хората сайт.

  Разбрах за Он-лайн системи България и за Добри от моя приятелка преди няколко години. Имах нужда от съвременен лесно откриваем, атрактивен сайт. Обърнах се към Добри. С него се работи приятно, защото проявява голямо търпение, професионализъм и желание да помогне. За мене беше трудно да му обясня, какво точно искам за сайта си и се наложи да говорим често и дълго по телефона. Бяха ми предложени много интересни и иновативни работещи решения за моя сайт.

  В съвместната си работа с Он-лайн системи България се почувствах разбрана, подкрепена и подпомогната в своето начинание.

  Оценявам Добри като един голям професионалист и човек с главна буква.

  Силвия Ангелова

  Тета Лов Бг            

  Пакетни цени за изработка на он-лайн системи - сайтове

  Във всички пакети са включени цените на хостинг и домейн(.com) за една година

  Изпратете своето запитване сега!