Сайтът е изработен в строго-делови дизайн, с меки и приятни нюанси на лилавия цвят. Лесен за употреба от обикновения потребител.

Сайтът представя в удобен за потребителя начин информация за същността на обученията и курсове по ThetaHealing® България. Списък със предстоящи обучения. Точна и подробна информация за провеждане на курсовете и обученията и теми засегнати от съответното събитие. Форма за регистрация за участие. Форма за контакти. Предварително плащане чрез банков превод и онлайн заплащане с кредитна или дебитна карта.

Сайтът е предназначен за двустранна вързка. Всеки потребител може да даде своето мнение или препоръка, както и да предостави информацията на свои приятели, които също могат да се възползват от предоставените услуги. За това спомагат също динамичните страници в социалните мрежи фейсбук, гугъл плюс, туитър както и канала в ютюб.

Уникална визия, интернет дизайн, икона. В сайта са заложени както основна информация за курсовете и обученията, така и динамична информационна система, която подрежда хронологично всички статии и предстоящи събития и дава бърз и лесен достъп до тях, както и възможност за онлайн регистрация.

Странцата за контакти е снабдена както с обичайните адрес и телефони, така също и с форма за изпращане на електронна поща.

Снабден е RSS хранилка, която прави колекция от последните новини и статии на сайта и дава възможност да бъде поставен линк на много други страници, на които веднага да се актуализира информацията.

Изработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за курсове и обучения от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ

Използвани технологии:

php
MySQL
Apache
AJAX
JSON
HTML5
CSS3
Java Script
jQuery
Bootstrap
Google Analistic

Вижте сайта тук: http://thetalovebg.com/

Поръчайте си сайт като този сега!

Изпратете своето запитване сега!