Професионално заснемане на продукти, фасади, интериор, визуализации, дейности, репортажи.

 

Една от водещите идеи в света на търговията със стоки е „Око да види, ръка да пипне“. В днешно време, във времето на интернет едно от най-важните неща в търговията все още си остава фотографията. Фотографията на продукта продава по-добре отколкото самия продукт, защото, чрез нея самия продукт може да бъде представен в по-примамлива за потребителя светлина.

Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ разполага с подвижно фото студио за продуктова фотография, което дава възможност да заснемем Вашите продукти на място, което от своя страна дава безпрецедентната възможност за изберете най-красивите „фото модели“ от Вашите продукти и да ги представите в най-добрата им светлина.

 

 

Сърдечно препоръчвам Он-лайн системи България и Добри за изработката на един съвременен, добре работещ, атрактивен и привличащ погледите на хората сайт.

Разбрах за Он-лайн системи България и за Добри от моя приятелка преди няколко години. Имах нужда от съвременен лесно откриваем, атрактивен сайт. Обърнах се към Добри. С него се работи приятно, защото проявява голямо търпение, професионализъм и желание да помогне. За мене беше трудно да му обясня, какво точно искам за сайта си и се наложи да говорим често и дълго по телефона. Бяха ми предложени много интересни и иновативни работещи решения за моя сайт.

В съвместната си работа с Он-лайн системи България се почувствах разбрана, подкрепена и подпомогната в своето начинание.

Оценявам Добри като един голям професионалист и човек с главна буква.

Силвия Ангелова

Тета Лов Бг            

Портфолио продуктова фотография

Цени за продуктова фотография и обработка на кадрите

 

В зависимост от отдалечеността на стоките(обектите) за заснемане от базата ни е възможно да се наложи покриването на допълнителните разходи.
Всички продукти трябва да са подготвени за снимка. Добре почистени, ако са били мръсни или прашни, изгладени, ако са дрехи, събрани на едно място, а не "подредени" в склада. Тяхното намиране, пренасяне, почистване и други неспецифични за фотографията дейности следва да се извършат от представител на фирмата поръчител.

За повече информация направете своето запитване сега от формата по-долу или се обадете на тел.: 0885 70 60 61!

 

Изпратете своето запитване сега!