Всички хора пазаруват избирайки не чрез разума си, а чрез чувствата си, без значение дали го осъзнават или не.

Това е заложено в човека от неговото създаване. Когато живота е възникнал на земята всичко се е развивало много хаотично. Еволюцията започва да унищожава видовете, които не успяват да се приспособяват. Остават видовете с инстинкт за оцеляване и развитие. Стремежа към красота е нищо повече от инстинкт за съхранение и продължение на рода. Хората избират подсъзнателно за свои пратньори по-красивите индивиди от противоположния пол, тези с по-гладта кожа, по-усмихнати, по-жизнени, защото тези индивиди очевидно са по-здрави имат по-силни гени и гарантират продължението на рода.

Въпреки, че тези инстинкти са се зародили преди милиони години те важат с пълна сила и сега. Въпрос на личен избор е дали като бизнесмен (бизнесдама) да използвате тези инстинкти в името на печалбата или да вървите срещу тях в имено на пестенето.

Кое е по-важно за вас? Да пестите или да печелите?

Решението си остава изцяло Ваше без значение дали сте го взели или не, защото не взетото решение също е решение, решение за отлагане, а отлагането си е решение за бездействие.

Колкото по-добре изглежда Вашия сайт толкова по-голямо е доверието на клиентите към Вас, съответно вероятността за продажба. Клиента обича предимно себе си и въобще не го е грижа за Вас. За да накарате един потенциален клиент да стане реален такъв трябва да го накарате да се чувства ГОЛЯМ. Това е много лесно за някой търговци и много трудно за други.

Клиента се чувства толкова по-голям, колкото е магазина, в който пазарува. И ако за да бъде магазина Ви голям в реалния свят са необходими огромни финанси, то във виртуалния различни по-големина магазини могат да изглеждат еднакво грандиозни.

Когато създадете впечатлението у своите клиенти, че пазаруват от наистина голям магазин тогава и стоките в него изглеждат по-качествени в неговите очи.

Доверете изработката на своя сайт (он-лайн магазин), осъвременяването и редизайна на съществуващ такъв, добавянето на мобилна версия на специалистите от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ.

Колкото по-добре изглеждат продуктите Ви на Вашия сайт толкова по-голяма е вероятността да продадете, колкото по-обикновено изглеждат продуктите Ви толкова по-малка е вероятността за продажба, без значение от това, че продавате най-качествения или единствения по рода си продукт, ЗАЩОТО това не се вижда на снимката!

Увеличете продажбите си с качествени фотография от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ.

Категории: Полезни съвети

Изпратете своето запитване сега!