Оптимизиране на сайта – неговото съдържание и поведение според изискванията на съвременния начин на търсене и намиране на стоки и услуги в интернет.

Търсещите машини не виждат сайтовете и тяхното съдържание така както хората, затова на тях им е нужен преводач, който да им поясни какво представлява този сайт, какво е неговото съдържание, какъв е интересът към него, дали е тясно специализиран по търсената дума или е с по-общо предназначение.

Този преводач са мета таговете в недъра на сайта, заглавията, подзаглавията, съдържанието, алт-атрибутите в илюстрациите, етикетите, категориите. Всички те съдържат информация, събирането и анализирането, на която дава достатъчна представа на търсещите машини, кои сайтове да предоставят на търсещия и в какъв ред да ги подредят, за да може най-добре да задоволят желанията му. Все пак точно това е причината да съществуват, ако връщаните от тях резултати не задоволяват търсещия, той ще спре да ги използва.

Ако всичката тази информация не бъде попълнена правилно е възможно да доведе до неправилни резултати, а именно заблуда на търсещите машини, които от своя страна да доведат на сайта хора незаинтересовани от предлаганите стоки и услуги. За по-добри резултати би следвало тази информация да се попълва от или с помоща на специалисти по СЕО, който да съблюдават за правилното попълване на необходимата информация, която от своя страна да доведе точните клиенти на съответния сайт.

Правилните последователни и постоянни постъпки по СЕО – оптимизацията са единствения правилен начин за постигане на желаните цели!

Може ли да заблудим търсачките?

Да. Има хиляди начини да излъжеш търсачките, че ти си правилния човек/фирма/компания за дадена услуга или продукт и само един и достатъчен да те хванат в лъжата. Когато клиентите изпратени от търсачката влязат в сайта ти и веднага излязат – твоя сайт вече е в черния списък без значение колко пари си дал за оптимизация. Играта свърши! За нова ти трябва нова фирма, нов телефон, нов адрес, нов домейн, нов сайт.

Така че какво е важно за Вас, да сте на първо място в търсачка на всяка цена или да изградите устойчив интернет бизнес?!?!

Ние не Ви обещаваме чудеса. Ние Ви обещаваме професионално издигане в интернет средата.

 

Цената за СЕО – оптимизация на сайта Ви зависи от обема работа. Моля, изпратете запитване за конкретизиране на Вашия случай и изготвяне на персонална оферта.

 

Изпратете своето запитване сега!