Дизайн и разработка на лого – готов продукт, съобразен с дейността на фирмата, минималистичен, подходящ за интернет и видео визуализация, печат и изрязване.

Логото е един от най-важните атрибути за фирмената идентичност на една компания. Подходящото лого играе важна роля в популяризирането на бранда и налагането му във времето.

Логото трябва да е просто като визия и лесно запомнящо се. Хубаво е визията на логото да напомня за дейността на компанията, но не е задължително, компании като Найк и Епъл доказаха това.

Логото на компанията може да играе ролята на своеобразно сито за клиентите на компанията и това зависи от неговата сложност и цветове. Цветовете на логото от своя страна придават практически нюанс, усещане за самата компания и колкото и абстрактно да звучи на пръв поглед то е много важно, тъй като клинтите избират повече със сърцето от колкото с разума си.

Обърнете особено внимание при изработката на Вашето лого и икона на уеб сайта Ви, защото те са като Вашата половинка в живота, могат да ви издигнат до небесата, както и да ви изравнят със земята.

Избирайте разумно!

Поръчайте изработка на Вашето лого като попълните формата по-долу или позвъните на телефон: 0885 70 60 61

Пакетни цени за изработка на лого

Формати за печат и уеб: Eps, Pdf, Jpg & Png. Срок: 2-4 дни.

Изпратете своето запитване сега!