Как да осъществите контакт с почти всеки клиент попаднал на сайта Ви!

Здравейте!

Запитвали ли сте се някога, как клиентите избират, от кого да пазаруват в интернет и не само? Обръщали ли сте внимание как Вие правите това?

Повечето хора – не!

Какво правят клиентите, когато решат да пазаруват в мрежата? Влизат в търсачка, обикновенно Гугъл написват своя проблем и очакват да получат решение за него!

Обърнете внимание на първото нещо, едно от най-важните. Те не търсят продукт, нито услуга, а решение за своя проблем.

Този, който първи успее да го предложи – печели!

Повечето търговци си мислят, че цената е определяща и понякога е така. Но в повечето случаи определящи са други фактори( качество, скорост на доставка, сигурност на доставка, гаранции и др. ). За да изясните, как са подредени приоритетите на тия фактори във главата на Вашия клиент добрият начин е да го попитате, но има и по-добър – да го попитате първи, преди Вашите конкуренти.

Как да направите това?

Клиентите първо оглеждат офертите в сайтовете на всички най-добри в бранша – разбирайте според класацията на Гугъл или визуализации на фирмите във визуалното пространсто (телевизия, интернет, билбордове и др. ), препоръки и др. След това си избират оферта и питат съответния представител на фирмата дала тази оферта. Клиента има въпроси постоянно и в първия и във втория и в третия сайт, но не пита всички. Освен, ако те изрично не му предложат да ги попита.

Ако предложите на своя клиент да си остави данните, а Вие да му се обадите тогава имате безпрецедентната възможност да се обадите пръв на Вашия потенциален клиент – пръв преди конкуренцията. След това той може би ще говори и с други Ваши колеги, но Вие ще си останете първия в списъка, а хората помнят първите!

Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ Ви предлага решение за Вашия сайт, което да събира данните на Вашите клиенти и да Ви даде безпрецедентната възможност да им се обадите ПРЪВ!

За повече информация и въпроси попълнете данните си по-долу и ние ще Ви се обадим!

Попълнете Вашите данни и ние ще Ви се обадим за безплатна консултация или съвет

    Изпратете своето запитване сега!