Редизайнът на сайта включва лека промяна на структурата и дизайна като максимално сме се стремили да запазим  цветовете и идентичността на сайта – съответно натрупаното до сега доверие от клиентите. Променени са както началната страница, така и някой вътрешни страници. Отстранени са грешки водещи до неясноти и объркващи клиентите – посетители на сайта, което би довело до загуби.

Началната страница е направена по-прегледна като е разделена на ясно отделение един от друг блокове с цел бързо и лесно получаване и осмисляне на посланието от клиента. Елементите на страниците също така са подравнени за по-голяма прегледност и по-бърз достъп до желаните от клиента данни.

Новия дизайн е съобразен с най-съвременните и модерни стандарти.

В началната страница под слайдера беше добавено заглавие <H1>, което освен повече прегледност играе и важна роля в СЕО оптимизацията на сайта.


преди

след

В секцията „За мен“ в началната страница на стария дизайн беше отделено твърде много място за текст, с което се поемаше риска клиента да се отегчи и да напусне сайта преждевременно. Също така снимката беше в отделна колона, което имайки предвид многото текст добавяше много празно място под нея, което не беше добро решение нито от дизайнерска нито от логическа гледна точка.

Решение: Текста се намалява до размера на снимката като се излага само „каймака“, останалото при желание може да бъде лесно достъпно чрез бутона „прочети още“.
Резултат: Изглежда добре и предоставя възможност на клиента за избор: дали да прочете всичко в тази секция или да продължи да чете следващото съдържание.


преди

след

Началната страница беше със сливащи се блокове объркващи клиента и размиващи посланието. Неподравнени елементи добавящи допълнително чувство за непрофесионализъм и несериозно отношение.

Решение: Всички логически блокове бяха отделени цветово и подравнени. Така те се възприемат по-лесно и с по-приятно чувство от клиента.
Резултат: Посланията се възприемат по-лесно и недвусмислено. По-лесно се следва логиката и клиента по-лесно и безпрепятствено стига до крайната точка на посланието – покупката!


преди

след

Някои от блоковете бяха разменени, подвеждат клиента и след това не го подтикват към действие.

Решение: Разменихме блока с контакти с този с отзиви, тъй-като блока с отзиви изглежда атрактивно и привлича вниманието, а след това няма контакти, а целта на сайта е контакт на клиента със собственика на сайта в крайна сметка.
Резултат: След получаване на отзивите и докато още е под тяхното влияние клиента съвсем непринудено и очаквано от собственика на сайта попада на контактите за връзка.


преди

след

след

Разгледайте големи снимки на сайта и преценете кое е от преди и кое – след!

Редизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯРедизайн на готов сайт, отстраняване на логичести грешки и подобряване на дизайна от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ

php
MySQL
Apache
AJAX
JSON
HTML5
CSS3
Java Script
jQuery
Bootstrap
Google Analistic

Поръчайте си сайт като този сега!

Изпратете своето запитване сега!