Продуктова фотография на столове от onlinesystemsbg.com

Заснемане на мебели – столове на бял фон за нуждите на онлайн магазин.

Продуктова фотография на модерни мебели от кадифе в различни цветове. Мебелите са в различни модерни цветове с два варианта на краката – дървени с метални спици да по-голяма здравина и метални. Също така има два варианта на облегалката. В единия вариант облегалката леко преминава в декоративно подобие на подлакътници, в другия вариант тя е деликатно извита назад.

Столовете са заснети на бял фон, за да могат да се представят в електронен магазин за продажба на мебели.

Мебелите са заснети на място в реалния физически магазин на собственика на електронния такъв с помощта на подвижно професионално фотографско студио за продуктова фотография.

Продуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на мебели - столове от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ

Поръчайте си заснемане на Вашите продукти (продуктова фотография) с качество като на тези, СЕГА - 0885 70 60 61!
Изпратете своето запитване сега!