Продуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн Системи България

Заснемане (продуктова фотография) на входни и интериорни врати.

Представяме ви продуктова фотография на врати заснета с подвижно студио в магазин за мебели. Вратите са заснети една по една, а после е добавена и заснетата отделно каса на вратите. На някои от вратите са добавени в последствие брави, ключове и съответните светлосенки, за да бъде придадена по-голяма автентичност. Готовия продукт е заснет с високо качество подходящ за използване, както за електронен магазин или каталог, така и за печатни издания: каталози, диплянки и дори билборд.

Вратите са заснети на бял фон – част от подвижното професионално фотографско студио за продуктова фотография. Този начин за заснемане на продукти дава възможност за по-голям набор от възможности за визуализация на по-късен етап. Както да се представят на бял фон в електронен магазин, продуктов каталог и други, така и за монтаж на други фонове в рекламни диплянки, листовки и други рекламни материали.

Мебелите са заснети на място в реалния физически магазин на собственика на електронния такъв с помощта на подвижно професионално фотографско студио за продуктова фотография.

Продуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯПродуктова фотография на входни и интериорни врати от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ

Поръчайте си заснемане на Вашите продукти (продуктова фотография) с качество като на тези, СЕГА - 0885 70 60 61!
Изпратете своето запитване сега!