Представителен сайт за организация на семейни констелации.

Сайтът е изработен в строго-делови дизайн, с меки и приятни нюанси на зелен цвят. Лесен за употреба от обикновения потребител.

Сайтът представя в удобен за потребителя начин информация за същността на събитията – Семейни констелации. Списък със предстоящи събития. Точна и подробна информация за ден, място(карта с точното местонахождение) и теми засегнати от съответното събитие. Форма за регистрация за участие. Форма за контакти. Форма за коментари. Съвместим със съвременните изисквания на GDPR за защита на личните данни.

Сайтът е предназначен за двустранна вързка. Всеки потребител може да даде своето мнение или препоръка, както и да предостави информацията на свои приятели, които също могат да се възползват от предоставените услуги. За това спомагат също динамичните страници в социалните мрежи фейсбук, гугъл плюс, туитър както и канала в ютюб.

Уникална визия, интернет дизайн, икона. В сайта са заложени както основна информация за семейните констелации, така и динамична информационна система, която подрежда хронологично всички статии и предстоящи събития и дава бърз и лесен достъп до тях, както и възможност за онлайн регистрация.

Странцата за контакти е снабдена както с обичайните адрес и телефони, така също и с форма за изпращане на електронна поща и карта на мостоположението на офиса.

Снабден е RSS хранилка, която прави колекция от последните новини и статии на сайта и дава възможност да бъде поставен линк на много други страници, на които веднага да се актуализира информацията.

Изработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработване на сайт за провеждане на Семейни констелации от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ

Използвани технологии:

php
MySQL
Apache
AJAX
JSON
HTML5
CSS3
Java Script
jQuery
Bootstrap
Google Analytics

Поръчайте си сайт като този сега!

Изпратете своето запитване сега!