Сайтът е изработен в строго-делови дизайн, даващ възможност за бърз достъп до търсената информация. Лесен за употреба от обикновения потребител.

Сатът прдставя в удобен за потребителя начин информация за структурата на училище ДИЕЛ, предлаганите услуги, както и информация за предстоящи събития, новини и обяви.

Сайтът е предназначен двустранна вързка между представителите на училище ДИЕЛ и потребителите на техните услуги. Всеки потребител може да даде своето мнение или препоръка, както и да предостави информацията на свои приятели, които също могат да се възползват от предоставените услуги на училище ДИЕЛ. За това спомагат също динамичните страници на училището в социалните мрежи фейсбук, гугъл плюс, туитър както и канала в ютюб.

Уникална визия, интернет дизайн, икона. В сайта са заложени както основна информация за учебното заведение, така и динамична информационна система, която подрежда хронологично всички статии и дава бърз и лесен достъп до тях.

Странцата за контакти е снабдена както с обичайните адрес и телефони, така също и с форма за изпращане на електронна поща, 360 градосов изглед на улиците на които се намират базите на училището, карта на мостоположението на базите.

Снабден е RSS хранилка, която прави колекция от последните новини и статии на сайта и дава възможност да бъде поставен линк на много други страници, на които веднага да се актуализира информацията.

 

Изработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на представителен сайт за нуждите на училище ДИЕЛ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ

Използвани технологии:

php
MySQL
Apache
AJAX
JSON
HTML5
CSS3
Java Script
jQuery
Bootstrap
Google Analistic

Вижте как изглежда на телефон тук.

Вижте как изглежда на таблет тук.

Вижте сайта тук http://dielworld.com/

Поръчайте си сайт като този сега!

Изпратете своето запитване сега!