Изработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ

Изработка на сайт за нуждите на английска фирма. Сайтът е решен в бяло като за акценти са използвани зелен, син и синьо-зелен цвят. Лесен за употреба от обикновен потребител. Сайтът предоставя възможност за търговеца да както да представя своите услуги на жителите на Лондон така и да предоставя възможност на обикновение потребител да си сметне приблизително, колко ще му струва услугата и да направи заявка за ден и час, в който да му бъде предоставена самата услуга.

За да бъде това възможно в изработения сайт има вградени система за букинг и своеобразна таблица за изчисляване на стойността на услугата. Те интуитивни и лесни за употреба и дават възможност както за клиента да си осигури услугата в удобно за него време така и за фирмата предоставяща услугата като предоставя възможност за планиране на работата и по пълноценно запълване на работния ден.

Въпреки че изглежда доста сложно, целта на сайта е да бъде лесен за употреба от обикновените потребители. Навигацията трябва да бъде интуитивна и лесно разбираема, а формулярите за букинг и изчисляване на стойността на услугата трябва да са ясни и прости за попълване. Осигуряването на приятен и удобен потребителски интерфейс е от съществено значение, за да се гарантира, че потребителите ще имат позитивно изживяване при използване на сайта.

В главата на десктоп варианта на сайта има два телефона, за да може клиента в случай, че не знае как да борави със сайта или както по-често се случва с възрастните и слабообразованите хора страхът им да не объркат нещо и пречи да работят със сайтове, да може да си поръча услугата по телефона или в случай, че нещо не му е ясно не е необходимо да ходи в страницата за контакти, а може от коя да е страница да набере представител на фирмата и да проведе разговор с него.

В изработката на мобилната версия на сайта са вградени пет бутона, които постоянно са видими долната част на сайта. Два от тях са за бърз набор на телефони на служители на фирмата, другите два са за бърз набор чрез WhatsApp и един за чат през месинджър.

Изработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на сайт за нуждуте на Хепи Рубиш Тийм Лондон от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ
php
MySQL
Apache
AJAX
JSON
HTML5
CSS3
Java Script
jQuery
Bootstrap
Google Analistic

Поръчайте си сайт като този сега!

Изпратете своето запитване сега!