Изработка на сайт (електронен магазин) за клиент от Велико Търново.

Интернет магазин за растения. Стилен дизайн съобразен с предлаганите стоки (растения).

Целия сайт се състои от интернет магазин, фейсбук страница. Магазина показва най-новите продукти отделно. Промоционните продукти се въртят на предната страница. Банери и слайдери водят до търсените дириктории в сайта. Удобен за употреба от обикновения потребител.

Уникална визия, интернет дизайн. Респонсив дизайн. Еднакво лесно се прави поръчка както от компютър или лаптоп, така и от телефон или таблет.

Изработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на он-лайн магазин за продажба на растения Гарден Парадайс от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ

Използвани технологии:

php
MySQL
Apache
AJAX
JSON
HTML5
CSS3
Java Script
jQuery
Bootstrap
Google Analytics

Вижте сайта тук http://rayskagradina.com/

Поръчайте си изработка на електронен магазин като този сега!

Изпратете своето запитване сега!