Изработка на електронен он-лайн магазин за нуждите на ЕТ МИТИ, производител на стоки за бита.

Сайтът е изработен в строг бизнес стил, вдъхващ доверие и подтикващ към действие. Използвани са стандартни бизнес цветове бяло и синьо.

Елегантен слайдер на категории с препратки към стоките от категорията. Големи бутони- препратки към категории продукти с икони и кратко описание на първа страница, както и преглед на четири най-нови продукта и четири препоръчани. Секция: „Защо да изберете нас“.

Продуктова страница с множество спецификации за предлаганите продукти. Форма за връзка и карти с местонахождението на цеха и физическия магазин, както и телефони за връзка с тях.

Възможност за избор на език. Система за сравняване на продукти.

Респонсив дизайн. Сайта изглежда и работи добре на всички платформи и устройства – компютър, лаптоп, таблет, телефон, смарт – телевизор.

Изработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯИзработка на електронен магазин за домашни потреби ЕТ МИТИ от Он-лайн системи БЪЛГАРИЯ
php
MySQL
Apache
AJAX
JSON
HTML5
CSS3
Java Script
jQuery
Bootstrap
Google Analistic

Вижте сайта тук: https://shop.mitibg.eu/

Поръчайте си сайт като този сега!

Изпратете своето запитване сега!